FAQ

Wafelvorming


Wafelvorming kan voorkomen in zonweringdoeken die uit meerdere overlappende banen doek bestaan. Of het doek nu gelijmd of gestikt is, maakt in principe niet uit. Doordat het doek dikker is bij de naden, ivm overlapping, verkrijgt men ook een andere diameter bij het oprollen van het doek, welke wafelvorming veroorzaakt.

Knikarmscherm & uitvalscherm?


Deze zonneschermdoeken zijn zowel op knikarmschermen als uitvalschermen toepasbaar. Uitvalschermen en knikarmschermen werken middels hetzelfde principe van een oprolbuis met doeksleuf. Door de jaren heen zijn systemen gemoderniseerd, maar het werkingsprincipe is hetzelfde gebleven.

Volant?


Tijdens het bestelproces kunt u aanvinken of u ook graag een volant bij de het zonneschermdoek wilt hebben. U kunt kiezen uit twee verschillende modellen; golvend of rechte volant.

Opmeten?


Voor het produceren van een nieuw doek op maat dienen wij de breedte en de uitval van het zonneschermdoek te weten . Voor meer informatie over het opmeten van een zonneschermdoek verwijzen wij u door naar volgende pagina over meten.

Hoe vervang ik mijn zonneschermdoek?


Dankzij de Easy Switch zonneschermdoeken van Zonneschermoutlet is het zelfstandig vervangen van uw zonneschermdoek een eenvoudige klus. Indien u met een schroevendraaier kunt omgaan kunt u ook uw zonneschermdoek zelfstandig vervangen. De Easy Switch zonneschermdoeken zijn toepasbaar op zowel uitval schermen als knikarm-schermen. Instructies betreffende het monteren van deze zonneschermdoeken kunt u vinden onder de tab 'Instructies'.
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.